Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@12:11:43 GMT

مشارکت ۱۳ درصدی مودیان سمنانی در پرداخت عوارض

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۸۰۳۰

مشارکت ۱۳ درصدی مودیان سمنانی در پرداخت عوارض

سرپرست مدیریت تشخیص و وصول درآمد شهرداری سمنان گفت: مشارکت مودیان سمنانی در پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری بین ۱۰ تا ۱۳ درصد است و باید پرداخت عوارض به منظور ارتقای خدمات شهری در بین آحاد جامعه فرهنگ‌سازی شود.

به گزارش ایمنا، روح الله سالار اظهار کرد: امسال عوارض نوسازی و عمران شهری با اختلاف اندکی نزدیک به عوارض تعیین شده در سال گذشته است و در نیمه نخست امسال تنها ۲ هزار و ۵۰۰ مودی شامل مالکان اراضی، ساختمان‌ها و مستحدثات در محدوده قانونی شهر سمنان عوارض نوسازی و عمران شهری را پرداخت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: سالانه ۶۰ تا ۷۰ هزار فیش دریافت عوارض نوسازی و عمران شهری برای مالکان اراضی، ساختمان‌ها و مستحدثات در محدوده قانونی شهر سمنان صادر می‌شود.

سرپرست مدیریت تشخیص و وصول درآمد شهرداری سمنان افزود: هفت تا هشت درصد مودیان در پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری سمنان خوش‌حساب هستند و قانون نیز برای آنان ۱۰ درصد تخفیف خوش‌حسابی در نظر گرفته است.

سالار اظهار کرد: مودیانی که عوارض نوسازی و عمران شهری را پرداخت نکنند، طبق قانون مشمول ۹ درصد جریمه می‌شوند.

وی اضافه کرد: از مجموع ۷۰ هزار فیش عوارض نوسازی و عمران شهری صادر شده در شهر سمنان، سالانه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار مودی نسبت به پرداخت عوارض اقدام می‌کنند.

سرپرست مدیریت تشخیص و وصول درآمد شهرداری سمنان تصریح کرد: ۹۰ درصد فیش دریافت عوارض نوسازی و عمران شهری برای مالکان واحدهای مسکونی و بقیه برای مالکان اراضی و واحدهای تجاری است و بیشترین وصول عوارض نوسازی و عمران شهری در شهر سمنان مربوط به مالکان واحدهای مسکونی است.

سالار ادامه داد: عوارض نوسازی نقش بسیار مهمی در توسعه شهر دارد، شهروندان با پرداخت به موقع این عوارض می‌توانند شهرداری را در ساخت شهری توسعه‌یافته و شایسته کمک کنند.

وی اظهار کرد: فیش پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری سمنان سال گذشته اواخر شهریور توزیع شد و امسال با رفع مشکلات سخت افزاری حداکثر تا دو ماه آینده فیش پرداخت عوارض بین مودیان شهر سمنان توزیع خواهد شد.

سرپرست مدیریت تشخیص و وصول درآمد شهرداری سمنان یادآور شد: عوارض برای اساس تعرفه امور اقتصاد و دارایی تعیین می‌شود و شاخص‌هایی مانند مساحت، موقعیت خانه، منطقه و ناحیه شهری در تعیین عوارض مؤثر است.

منبع: ایرنا

کد خبر 448513

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مدیریت شهری حقوق شهروندی مشارکت شهروندان مدیران شهری شهرداری سمنان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عوارض نوسازی و عمران شهری پرداخت عوارض شهر سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۸۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: توسعه و پیشرفت محلات، یکی از شاخص‌های اصلی توسعه شهر است و سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری این بخش را در اولویت قرار داده است تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، از مشارکت اهالی هر محل برای پیشرفت آن استفاده کند.

مسعود حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای مشارکت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، ورزشی و تفریحی شهر اصفهان اظهار کرد: سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان در راستای عمل به شعار سال و تحقق مشارکت مردم در نظر دارد با همکاری مدیران مناطق شهری نسبت به شناسایی و جذب ظرفیت‌های مردمی و مشارکت آن‌ها از ارائه ایده‌های خلاقانه تا سرمایه‌گذاری و مشارکت در احداث، تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌ها استفاده کند.

وی پروژه‌های محلات را دارای ۳ مؤلفه شاخص دانست و افزود: پروژه‌های هر محله، اولاً مخصوص آن محل است و با توجه به ویژگی‌های تاریخی و ظرفیت اجتماعی، فرهنگی، تجاری اهالی آن منطقه تعریف می‌شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: حضور و همراهی اهالی هر محل در انتخاب پروژه‌ها اولویت مهم در توسعه متوازن محلات و محرک رشد هر منطقه است.

حیدری جنس این مشارکت را نیز از نوع ارائه ایده در خلق فرصت‌ها و هم از سرمایه‌گذاری و مشارکت در احداث آن قابل تعریف دانست و تصریح کرد: در نهایت در تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های محرک رشد، مشارکت مردم بسیار مهم است و اهالی محلات با مساعدت و مشارکت خود می‌توانند مدیریت شهر را در عمران و آبادانی شهر در همه زمینه‌ها حمایت کنند.

وی تاکید کرد: در واقع زمانی مدیریت شهری در انجام یک پروژه شهری موفق است که اهالی آن منطقه همکاری و مشارکت نزدیکی با شهرداری داشته و با ارائه ایده‌ها و نظرات خود و در مواردی که قابل سرمایه گذاری است با مشارکت و سرمایه گذاری خود به تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌ها که منافع حاصل از ان به مردم مناطق و محلات بر خواهد گشت، کمک کنند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: شهرداری این کلان‌شهر برای انجام مشارکت‌های سه‌جانبه (شخص حقوقی یا حقیقی، سرمایه‌گذار و شهرداری) برای مولدسازی از دارایی‌های غیرمنقول افراد حقیقی یا حقوقی (زمین‌های بزرگ قابل اجرا برای پروژه‌های شهری که دارای توجیه اقتصادی باشند) در راستای رونق محلات در بخش‌های مختلف شهری آماده همکاری است.

کد خبر 751691

دیگر خبرها

  • احیا و بازپیرایی بوستان شهید باهنر در حال انجام است
  • نقطه ثقل درآمد‌های مالیاتی ۱۴۰۲ روی چه کسانی بوده است؟
  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • سپ دوباره پیشتاز شد
  • افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده