Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@06:40:11 GMT

عوارض نوسازی خود را چگونه پرداخت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۶۱۷۹

عوارض نوسازی خود را چگونه پرداخت کنیم؟

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ مشغله‌های کاری انسان‌های امروز به اضافه دسترسی همگانی به اینترنت و سیستم‌های هوشمند سبب شده تا تمام سازمان‌ها، نهادها و کسب و کارها خدمات خود را به سمت تمام الکترونیکی شدن ببرند تا علاوه بر تسهیل‌گری برای شهروندان، خود نیز بتوانند به راحتی اقداماتشان را عملیاتی کنند.

یکی از حوزه‌هایی که شهروندان به طور مکرر با آن در ارتباط هستند، شهرداری‌ها به ویژه حوزه مربوط به شهرسازی و ساخت و ساز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه می‌توان عوارض خودرو و طرح ترافیک را از طریق سامانه «تهران من» https://my.tehran.ir/ پرداخت کرد و تا حدود 60 درصد مراحل صدور پروانه ساخت را در این سامانه پیگیری و برخی از استعلامات شهرسازی را انجام داد.

برخی دیگر از خدماتی که هنوز به صورت آنلاین ارائه نمی‌شود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک، شهرداری‌های مناطق و سامانه پرداخت عوارض امکان‌پذیر است.

در حال حاضر اگر مایل به پرداخت عوارض نوسازی خود هستید با مراجعه هر یک از شهرداری‌های مناطق 22گانه می‌توانید عوارض خود را تا زمان الکترونیکی شدن پرداخت کنید.

پربیننده ترین قیمت آپارتمان در منطقه۲۲ تهران بازار مسکن در تله جهش دلیل افزایش ۲۰میلیون تومانی قیمت مسکن مهر چیست؟ شناسایی ۱۰۹هزار خانه خالی تا اکنون بازار مسکن به ثبات می‌رسد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز شهرداری قیمت مسکن مسکن ساختمان فرسوده عوارض نوسازی وام ودیعه مسکن وام ودیعه اجاره قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف بازار مسکن در فروردین

فروردین امسال قیمت مسکن در شهر تهران نسبت به ماه قبل رشد اندک ۰.۲ درصد را تجربه کرد و میانگین قیمت هر متر آپارتمان در پایتخت به ۸۱ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان رسید.

به گزارش ایسنا، اولین ماه از سال ۱۴۰۳، تعداد آپارتمان‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران به ۱۵۰۸ واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۷۵.۶ و ۱۴.۲ درصد کاهش نشان می‌دهد.  

طبق اعلام بانک مرکزی همچنین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده ۸۱ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان بوده که حاکی از افزایش ۰.۲ درصدی نسبت به ماه قبل ماه و رشد ۲۲.۹ درصد در مقایسه با ماه مشابه سال قبل است. اسفند پارسال میانگین قیمت مسکن در تهران ۸۱ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان در هر متر مربع بود.

بررسی توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده در شهر تهران به تفکیک عمر بنا در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از آن است که از مجموع ۱۵۰۸ واحد مسکونی معامله شده، واحدهای تا ۵ سال ساخت با سهم ۳۰.۱ درصد، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند. سهم مذکور در مقایسه با فروردین‌ماه سال قبل حدود ۱.۷ واحد درصد افزایش یافته است.

در میان مناطق ۲۲‌گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله‌شده معادل ۱۵۰۴.۲ میلیون ریال به منطقه ۱ و کمترین آن با ۴۲۳.۶ میلیون ریال به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

اجاره بها ۲ درصد افزایش یافت

بررسی شاخص کرایه مسکن اجاری در شهر تهران و کل مناطق شهری در فروردین سال ۱۴۰۳ نشان دهنده رشد یکسان و معادل ۲ درصدی شاخص مزبور نسبت به ماه قبل است. رشد نقطه به نقطه شاخص مزبور در فروردین سال ۱۴۰۳ در شهر تهران و کل مناطق شهری نسبت به ماه مشابه سال قبل به ترتیب معادل ۴۵.۲ و ۵۲.۴ درصد است.

پیش از ارایه این گزارش بررسی‌های میدانی از کاهش محسوس رشد قیمت‌ها در بازار مسکن حکایت داشت که گزارش بانک مرکزی نیز این موضوع را تایید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • واکنش زاکانی به پرداخت ودیعه‌های سنگین مسکن به مدیران شهرداری تهران
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • وعده‌های مالیاتی برای رام کردن اسب سرکش اجاره‌بها
  • توقف بازار مسکن در فروردین
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن