Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شوراهای شهردار تهران، گفت: بررسی مشارکت شهروندان در پرداخت عوارض نوسازی و پسماند طی سال‌های 90 تا 95 نشان می‌دهد که تنها 30 درصد قبوض صادره پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس حجت‌الله میرزایی با اشاره به بررسی صورت گرفته از پرداخت عوارض نوسازی واحدهای مسکونی، عوارض نوسازی محل کسب و پیشه و عوارض پسماند واحدهای مسکونی شهر تهران طی سال‌های 91 تا 95 گفت: طی این‌ سال‌ها، در بخش عوارض نوسازی واحدهای مسکونی، هر سال حدود دو میلیون و 300 هزار قبض عوارض صادر شده که متاسفانه حدود 700 هزار قبض توسط مردم پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بررسی مشارکت مردم در پرداخت قبوض مربوط به عوارض نوسازی واحدهای مسکونی در پنج سال مورد اشاره، بین 28 تا 34 درصد بوده و بنابراین، حدود دو سوم از قبوض پرداخت نشده است.

معاون شهردار تهران، مشارکت کسبه و مالکان کسب و پیشه در پرداخت عوارض نوسازی محل کسب و پیشه را بسیار بد توصیف کرد و گفت: در سال‌های 90 تا 95، سالانه حدود 550 هزار قبض عوارض نوسازی محل کسب و پیشه صادر شده اما تنها حدود 90 هزار قبض توسط مالکان کسب و پیشه پرداخت شده است؛ این رقم یعنی تنها 17 درصد قبوض پرداخت شده و مابقی آن، پرداخت نشده است.

میرزایی به آمار پرداخت عوارض مربوط به پسماند واحدهای مسکونی نیز اشاره کرد و گفت: در این بخش، در 5 سال مورد بررسی، سالانه حدود دو میلیون و 300 هزار قبض صادر شده که کمتر از 30 درصد آن توسط مردم پرداخت شده است.

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شوراهای شهردار تهران با بیان اینکه عدم پرداخت عوارض شهری توسط مردم، باعث کاهش درآمدهای پایدار شهرداری‌ها می‌شود، تصریح کرد: البته شیوه فعلی دریافت عوارض از مردم ناعادلانه است؛ یک نفر با خانه 45 متری در جنوب تهران همان مبلغی را به عنوان عوارض نوسازی و پسماند پرداخت می‌کند که یک خانه ویلایی در شمال شهر تهران پرداخت می‌کند.

وی با اشاره به تجربه شهرهای بزرگ دنیا در خصوص دریافت عوارض گفت: برای مثال در برخی شهرهای دنیا، حدود 1.5 درصد بهای ملک به عنوان عوارض نوسازی سالانه دریافت می‌شود و با این حساب، مالک خانه‌ای که در شمال شهر است، باید عوارض بسیاری بیشتری نسبت به مردم جنوب شهر پرداخت کند.

به گفته میرزایی، اگر پرداخت عوارض عادلانه باشد، بخش زیادی از مردم محروم جنوب شهر تهران، شاید حتی از پرداخت عوارض معاف شوند.

وی تاکید کرد: یکی از موضوعاتی که در برنامه پنج‌ساله سوم شهر تهران به آن اشاره شده، موضوع عادلانه شدن عوارض شهری است که البته امیدواریم با تصویب لایحه درآمدهای پایدار شهری که اخیراً از سوی دولت به مجلس ارسال شده، بخش زیادی از مشکلات درآمدی شهرداری‌ها برطرف شود.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: دولت شهر تهران شهردار تهران لایحه معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۱۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟

شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر یگیریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران درباره حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف 50 درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

واکنش چمران به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی مدیران شهرداری تهران

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • معاون سیاسی استاندار البرز مطرح کرد؛تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • شمال استان اردبیل در تب و تاب انتخابات
  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده